Seier til Håvard Jørgensen i Sverige

Håvard vant i senior 59 kg i Vättercupen 9.januar. Kolbotn reiste med syv brytere og ble tredje beste klubb i seniorstevnet.

Stevnet er et seniorstevne, og fra Kolbotn reiste syv brytere med støtteapparat. 

Håvard vant sin klasse etter to innledende kamper med tekninsk overlegenhet og poengseier. I finalen møtte han Abdulaziz Hussein fra Spårvegen Wrestling som han vant over. Daniel Fischer brøt i samme klasse og ble nummer fem av seks detakere. I 66 kg klassen brøt Vegard Jørgensen seg til en fin 3.plass av ni deltakere. Han hadde to seiere og et tap mot svenske brytere fram til kampen om 3.plassen. Nummer fire ble Morten Thoresen fra Bodø som bor og trener på Kolbotn. Sebastian Aak brøt også i denne klassen og fikk to kampseiere.

I senior 71 kg var det 12 deltakere. Brage Ringheim gjennomførte gode kamper og vant tre av fire innledende kamper. Han fikk derfor kamp om 3.plassen som han vant på teknisk overlegenhet. Alexander Burger brøt som en av 10 i 75 kg klassen, ett tap og to seiere gav kom om 3.plassen som endte i tap, førte til en 4.plass for Alexander denne gangen.

Mats Støvind deltok i 80 kg klassen. Her var det 10 deltakere og Mats fikk to tøffe kamper som endte med tap og en 8.plass.

Den samlede innsatsen gjorde at Kolbotn ble 3.beste klubb, og en fin konkurransehelg for bryterene. Det ble gjennomført ca 140 kamper på stevnet.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift